Image Skincare Hedelmäkuorinnat

Kategoria Kasvohoidot | 0

IMAGE-Skincare-LogoIMAGE Skincare -hedelmäkuorinnat hellivät kaikkia aistejasi!

ORMEDIC LIFT™

Papaijan, ananaksen ja mangon muodostama hapoton yhdiste kuorii, tasapainottaa, elvyttää ja uudistaa ihon luonnollisen kauneuden. Puhtaimmat orgaaniset ainesosat yhdessä kosmeseuttisen tehokkuuden kanssa hoitavat ihoa luonnollisen hellävaraisesti.

SIGNATURE FACELIFT™

Tuotesarjamme tavaramerkki-hoito muuttaa ihosi ulkonäön vain yhdellä hoitokerralla. C-vitamiini, Alfa- ja Betahydroksihapot, sekä hellävaraiset mutta tehokkaat entsyymit nopeuttavat uusien ihosolujen muodostumista, tehden ihosi heti kirkkaammaksi, kuulaammaksi ja raikkaammaksi. Sopii kaikille ihotyypeille; myös rosacealle ja herkälle iholle.


image-ormedic-3Image now. Age later.

IMAGE Skincare on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja, joka käyttää tuotteissaan edistyksellisesti kymmentä erilaista kasvien kantasolua. Ihoa kirkastavaa C-vitamiinia löytyy tuotteista jopa neljässä eri muodossa. Ainutlaatuinen (vain IMAGE Skincarella käytössään oleva) vektoriteknologia vapauttaa tuotteista vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon jopa 48 tunnin ajan. IMAGE-tuotteet ovat siis paitsi äärettömän tehokkaita, vaikutukseltaan myös poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

8 Reasons To Love IMAGE Skincare

  1. Tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista
  2. Vektoroitu kantasoluteknologia parantaa ja pidentää aineiden imeytymistä
  3. Laadukkaat ainesosat edistävät kauneutta ja terveyttä: retinoli (A-vitamiini), peptidit, AHA- ja BHA-hapot ja neljässä eri muodossa esiintyvä C-vitamiini
  4. Käytetyissä aktiiviaineissa on korkeat pitoisuudet
  5. Tuotelinja on orgaaninen (97% luomua)
  6. Valikoimasta löytyvät hellävaraiset hedelmäkuorinnat ja tehokkaat kemialliset kuorinnat, sekä aktiivinen happihoito O² LIFT
  7. Pakkaukset ovat raikkaita, selkeitä ja värikoodattuja, ja lisäksi saatavilla on käteviä ja edullisia matkapakkauksia
  8. Tuotteet eivät sisällä petrokemian raaka-aineita, parabeeneja, hajusteita tai väriaineita

Tule hoitoon ja rakastu Sinäkin!