Image Skincare Kemialliset kuorinnat

Kategoria Kasvohoidot | 0

IMAGE-Skincare-LogoIMAGE Skincare -sarjasta löytyy erilaisia kuorintoja juuri Sinun ihosi tarpeisiin!

LIGHTENING LIFT PEEL™

Erittäin tehokas kuorintahoito, jossa maitohapon ja kojihapon sekä vaalentavien ja kirkastavien ainesosien muodostama yhdiste auttaa vähentämään pigmenttihäiriöitä ja rosaceasta johtuvaa punoitusta.

WRINKLE LIFT PEEL™

Äärimmäisen tehokkaasti uudistava hoito, joka glykolihapon ja retinolin yhdisteen avulla madaltaa ja häivyttää juonteita, kiinteyttäen ja elvyttäen ihoa voimakkaasti.

PERFECTION LIFT PEEL™

Ainutlaatuinen kuorivista ainesosista, vahvoista anti-oksidanteista, korjaavista peptideistä ja kasvien kantasoluista kehitetty ”täydellisyyteen tähtäävä” yhdiste, jolla hoidetaan voimakkaasti pigmentoitunutta, aknen vaurioittamaa ja näkyvästi ikääntynyttä ihoa.


Image now. Age later.

Image-skincare-blondeIMAGE Skincare on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja, joka käyttää tuotteissaan edistyksellisesti kymmentä erilaista kasvien kantasolua. Ihoa kirkastavaa C-vitamiinia löytyy tuotteista jopa neljässä eri muodossa. Ainutlaatuinen (vain IMAGE Skincarella käytössään oleva)

vektoriteknologia vapauttaa tuotteista vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon jopa 48 tunnin ajan. IMAGE-tuotteet ovat siis paitsi äärettömän tehokkaita, vaikutukseltaan myös poikkeuksellisen pitkäkestoisia.

image-skincare-peel8 Reasons To Love IMAGE Skincare
  1. Tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista
  2. Vektoroitu kantasoluteknologia parantaa ja pidentää aineiden imeytymistä
  3. Laadukkaat ainesosat edistävät kauneutta ja terveyttä: retinoli (A-vitamiini), peptidit, AHA- ja BHA-hapot ja neljässä eri muodossa esiintyvä C-vitamiini
  4. Käytetyissä aktiiviaineissa on korkeat pitoisuudet
  5. Tuotelinja on orgaaninen (97% luomua)
  6. Valikoimasta löytyvät hellävaraiset hedelmäkuorinnat ja tehokkaat kemialliset kuorinnat, sekä aktiivinen happihoito O² LIFT
  7. Pakkaukset ovat raikkaita, selkeitä ja värikoodattuja, ja lisäksi saatavilla on käteviä ja edullisia matkapakkauksia
  8. Tuotteet eivät sisällä petrokemian raaka-aineita, parabeeneja, hajusteita tai väriaineita

Tule hoitoon ja rakastu Sinäkin!